Wednesday, 29 April 2009

Hepi Besday to Deniq

Hepi Besday to deniq yang ke-25thn..uihh jap jek adik aku nie da besor pjg...tak puas rasenye nak gaduh2 huhuuu...skrg nie aku n adik beradik yg lain jumpe sebulan sekali tu pun kalo semua balik kg serentak...Adik aku ade 2 org yang besday nie yg bwh aku..yg bongsu da 24thn masing2 ade kerjaya tersendiri hehee..yg bwh aku nie dulu time sekolah kami slalu gaduh..huhuuu..kalo gaduh mesti aku yg kalah..uihh sbb aku nie lembik ckit..so tggl 2 org jek lar yang blum kahwin..rindu lar kat family aku..terutamanye parent..last balik kg aritu awal bln 3...maybe pertengahan bulan 5 baru balik..



nie ler pict adik aku yg besday nye arinie...


Nie pic adik2 aku..yg pki spec tu yg bongsu



Nie Family aku..yg pki baju coklat tu akak aku yg sulong & husb die, pastu yg baju orange tu abg aku & wife dia..yang tgh duduk tu yang ku sentiasa ingati dan hormati mak & abah..


Yang budak control macho tu buah hati aku...yg 2 org gurl nie anak buah aku yg noty..qiha & chaza.


yg nie anak abang aku..isya..mese nie baru 3 bulan..skang da 8 bulan da..pict latest takde plak..


1 comment:

  1. adik yg bongsu tu same jek muka ngn ko ek....

    ReplyDelete